ΒΙΝΤΕΟ-Γλέζος-Παναγιωτόπουλος για τη Χρυσή Αυγή

ΒΙΝΤΕΟ-Γλέζος-Παναγιωτόπουλος για τη Χρυσή Αυγή

 

Για την κόντρα της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής μίλησε ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, στο MEGA.

«Δεν υπάρχει καμία ψηφοθηρία», ξεκαθάρισε ο Μανώλης Γλέζος σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Χαρίζουμε τις ψήφους της Χρυσής Αυγής στη Νέα Δημοκρατία».

Από την πλευρά του ο υπουργός Πολιτισμού, διαχωρίζοντας τον κ. Γλέζο έκανε λόγο για «στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κλείνουν το μάτι πονηρά σε στελέχη της Χρυσής Αυγής» γεγονός που χαρακτήρισε «απαράδεκτο πολιτικό ατόπημα».  

Αναφορικά με την επίθεση που εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στον Αλέξη Τσίπρα, ο Μανώλης Γλέζος υπογράμμισε ότι «η σταθερότητα που ζητάει ο Πρωθυπουργός είναι σταθερότητα στη λιτότητα, τη φτώχεια και την ανεργία».

«Η μεγαλύτερη ευτυχία για τον ελληνικό λαό είναι να μπορέσει να αποτινάξει την πολιτική της υποτέλειας και της φτώχειας . Ατύχημα είναι η διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Το ομολογεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όταν αναγνωρίζει ο ίδιος ότι η χώρα περνά τις δυσκολότερες στιγμές», συμπλήρωσε.

«Ο Πρωθυπουργός εννοεί προφανώς πολιτικό ατύχημα», είπε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

«Ναι, θα είναι πολιτικό ατύχημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ κληθεί να ασκήσει εξουσία. Κάνει μόνο κριτική και έχω κουραστεί να βλέπω να διαψεύδονται οι προβλέψεις που έχει διατυπώσει. Δεν προτείνει τίποτα συγκεκριμένο».

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ