ΦΩΤΟ-Το εξώδικο του Λουράντου στον Άδωνι

ΦΩΤΟ-Το εξώδικο του Λουράντου στον Άδωνι

Με τη δημοσιοποίηση του Εξώδικου που επιδόθηκε στον υπουργό Υγείας (φέρει ημερομηνία 14.5.2014) απαντά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών στο  twitter του Άδωνι Γεωργιάδη που έγραψε σήμερα το πρωί ότι δεν έχει παραλάβει κανένα εξώδικο και θα απαντήσει όταν το παραλάβει.

Μαζί με το εξώδικο, ο ΦΣΑ προχωρά και σε ανακοίνωση σχετικά με τα ΜΗΣΥΦΑ με τον τίτλο: Παράδειγμα ανάπτυξης και success story.

«Μπορεί ένα καπάκι σε μια αλοιφή να αξίζει μια αύξηση της τάξης του 32,4% της τιμής του φαρμάκου; Και βέβαια απαντά ο Υπουργός Υγείας.

Μπορεί η απελευθέρωση (απορρύθμιση) να λειτουργήσει επ’ ωφελεία της Δημόσιας Υγείας και των ασθενών; Μπορεί απαντά η κυβέρνηση…

Πόσα χαπάκια κουτόχορτο νομίζουν οι κυβερνώντες ότι μπορούν να καταπιούν οι φαρμακοποιοί και οι έλληνες πολίτες; 

Μέχρι πότε θαρρούν ότι μπορούν να εξαπατούν την κοινή γνώμη; 

Το γεγονός ότι κάνουν πια τις συγκεντρώσεις τους σε μουσεία έχει τον συμβολισμό του! Σε λίγο καιρό θα είναι μουσειακό είδος. Είδος προς εξαφάνιση!»

Αυτό είναι το εξώδικο που έστειλε ο πρόεδρος του ΦΣΑ, Κωνσταντίνος Λουράντος στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε σε τηλε-μαχία λέγοντας ότι ζει «πολυτελώς και δεν έχει δικαίωμα να το παίζει εργατοπατέρας» ενώ ανέφερε πως η φορολογική δήλωση του προέδρου του ΦΣΑ περιλαμβάνει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από τον ΕΟΠΥΥ.

 

Διαβάστε επίσης

 Αδωνις: Δεν έχω παραλάβει κανένα εξώδικο

Άδωνις: δικαιώθηκα…

O Άδωνις στους φαρμακοποιούς: Θα κάνω κάδρο την αφίσα σας

                                                                                               

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ