Στην Πάτρα ο Πάνος Καμμένος

Στην Πάτρα ο Πάνος Καμμένος

Την Πάτρα επισκέφθηκε απόψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παραστεί στην ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος και καθηγητή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Αβραάμ Ζεληλίδη, σχετικά με τις έρευνες για τους υδρογονάνθρακες.

Πριν φθάσει στο χώρο που γινόταν η εκδήλωση, ο Πάνος Καμμένος περπάτησε στο κέντρο της Πάτρας και συνομίλησε με πολίτες.

Σε δηλώσεις που έκανε στην συνέχεια, είπε ότι είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των πολιτών στο μήνυμα των Ανεξάρτητών Ελλήνων, προσθέτοντας ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις συναντήσεις μας με τους πολίτες».

Ακόμη, ανέφερε ότι «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να πείσουμε τους Έλληνες, ότι στις 25 Μάιου πρέπει να αποφασίσουν για το αν θα συνεχιστεί η πολιτική της υποταγής της χώρας, σε μια υπερδύναμη που δημιουργείται και λέγεται Γερμανία, σε μία Ευρώπη των τραπεζιτών που δεν είναι όλοι όσοι, ή σε μια Ευρώπη των εθνών κρατών που είναι όλοι όσοι, σε μια Ευρώπη των εργασιακών δικαιωμάτων, που δεν θα επιβάλει πολιτικές ανεργίας και πολιτικές εξαθλίωσης των πολιτών».

Στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε δημοψήφισμα τις εκλογές της 25ης Μάιου και κάλεσε τους έλληνες να ψηφίσουν, προκειμένου όπως πρόσθεσε, «να αποφασίσουμε για το μέλλον των παιδιών μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ