Καμμένος:Θράσος η εξαγγελία 550.000 θέσεων εργασίας

Καμμένος:Θράσος η εξαγγελία 550.000 θέσεων εργασίας

 

Για «εξαπάτηση» του ελληνικού λαού κατηγόρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στους νομούς Καστοριάς και Φλώρινας.

“Όποιος την πρώτη φορά πιστεύει σε ένα ψέμα, την ευθύνη την έχει αυτός που λέει το ψέμα. Όταν κάποιος πιστεύει δεύτερη φορά τον ίδιο άνθρωπο που λέει το ψέμα, τότε φταίει ο ίδιος. Σήμερα ο πρωθυπουργός έχει το θράσος να εξαγγείλει 550.000 θέσεις εργασίας σε έναν λαό που τον εξαπάτησε με δύο «Ζάππεια» και με 18 προεκλογικές θέσεις από τις οποίες δεν τήρησε καμία” τόνισε ο κ. Καμμένος.

“Το μόνο που ισχύει για τον κ. Σαμαρά και τη συγκυβέρνηση, είναι τα έγγραφα που έχει υπογράψει με τον κ. Βενιζέλο και την τρόικα, για την παράδοση της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων. Θα τους ανατρέψουμε” σημείωσε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περιόδευσε στην Καστοριά, το Άργος Ορεστικό και στη Φλώρινα, όπου επισκέφθηκε μονάδα της ΔΕΗ, ενώ στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ