Η οργή του Σπηλιωτόπουλου-«Τι κατάλαβες ρε Νικήτα;»

Η οργή του Σπηλιωτόπουλου-«Τι κατάλαβες ρε Νικήτα;»

Πικραμένος εμφανίζεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος από την ήττα στον δήμο της Αθήνας αλλά κυρίως από τον τρόπο που χάθηκε η μάχη της πρωτεύουσας καθώς θεωρεί ότι η υποψηφιότητα Κακλαμάνη δίχασε τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους, όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

«Η οργή του κ. Σπηλιωτόπουλου εστιάζεται στον κ. Ν. Κακλαμάνη. Αυτόν θεωρεί υπαίτιο που δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο, αυτόν θεωρεί υπεύθυνο ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια που η παράταξη δεν έχει υποψήφιο για τον δεύτερο γύρο. «Τι κατάλαβες, ρε Νικήτα; Εξευτελίστηκες εσύ, εξευτέλισες και την παράταξη. Εκανες τόση φασαρία για να πάρεις ένα 6%; Σιγά το πράγμα. Συνειδητοποίησες τι έκανες; Εβλαψες την παράταξη χωρίς κανέναν λόγο» λέει ο Αρης για τον κ. Κακλαμάνη.

Λέει όμως και κάτι άλλο, για τη Χρυσή Αυγή, αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα «πάλευε» για την τρίτη θέση με τον κ. Ηλ. Κασιδιάρη: «Η Χρυσή Αυγή άλλαξε πρόσωπο για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους. Οι αντιπρόσωποί της στα εκλογικά τμήματα ήταν κανονικοί άνθρωποι, ντυμένοι κανονικά, καμία σχέση με τους βουλευτές της στο Κοινοβούλιο».

 

Πηγή: tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

Αποχή 82% στα Σφακιά

ΒΙΝΤΕΟ-Μπουτάρης: Ήμουν χορτάτος γι’ αυτό πέτυχα

ΒΙΝΤΕΟ-Σγουρός: Ντιμπέιτ αρκεί να ανακαλέσει η Δούρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ