Χαϊκάλης:Δεν έθεσα θέμα ηγεσίας

Χαϊκάλης:Δεν έθεσα θέμα ηγεσίας

 

Διαψεύδει ο Παύλος Χαϊκάλης ότι έθεσε θέμα ηγεσίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό. 

“Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβήτησα ούτε αμφισβητώ τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο με τον οποίο συντάσσομαι σε κοινή πορεία για ένα θετικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, ούτε έθεσα ποτέ θέμα ηγεσίας” τονίζει ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής σε δήλωσή του.

 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας στο Βήμα Fm, ερωτηθείς για το μέλλον των ΑΝΕΛ και τη δική του πολιτική πορεία είπε μεταξύ άλλων: ” Ο πρόεδρος έχει θέσει ένα ζήτημα ότι αν δεν πιάσουμε ένα ποσοστό των εκλογών του Μαΐου θα καλέσει Εθνικό Συμβούλιο για να κάνουμε συζήτηση και να βάλει και το θέμα αλλαγής ηγεσίας. Εγώ θεωρώ ότι πριν φτάσουμε στο σημείο να καταδικάσουμε τον πρόεδρο, πρέπει καθένας να καταδικάσει τον εαυτό του, διότι αν έχουμε κάνει λάθη, τα έχουμε κάνει όλοι μας”.

“Πρέπει να δούμε και τα λάθη της οργάνωσης του κόμματος, διότι μέσα στο κόμμα υπάρχουν λάθη που πρέπει να έχουν συμβεί. Αυτό έχει περισσότερη σημασία και πρέπει να δούμε γιατί δεν έχουν περάσει οι θέσεις μας στον κόσμο και να κάνουμε μια ουσιαστική αυτοκριτική. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις πρόεδρο έτσι. Πρέπει να κάνουμε μια αυτοκριτική, να την τεκμηριώσουμε ουσιαστικά και να τη βάλουμε μέσα σε κάποια πλαίσια, αν όντως είναι ευθύνη του προέδρου ή των οργάνων. Και αν είναι ευθύνη του προέδρου ή των οργάνων, αν μπορεί κάτι να αλλάξει και πώς μπορεί να προχωρήσει (το κόμμα). Μην προκαταλαμβάνουμε κάτι πριν γίνει και να δούμε πρώτα τα αποτελέσματα, τα οποία σίγουρα δεν θα είναι στο 11%. Γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου…” σημείωσε ο κ. Χαϊκάλης που ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ