Τσίπρας: Αλλαγή απο το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Τσίπρας: Αλλαγή απo το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχωρεί αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας στη διαδικτυακή τηλεόραση της ιταλικής εφημερίδας, Λα Ρεπούμπλικα. Από το Μιλάνο όπου βρίσκεται, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ελλάδα θα φέρει ευρύτερη αλλαγή σε όλη τη χώρα και ότι, τόσο η υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, όσο και ο υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες να εκλεγούν.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα είναι «εργαλείο» και όχι «φετίχ» επισημαίνοντας επίσης ότι μετά από τις αποκαλύψεις των Financial Times συνειδητοποιήσαμε όλοι ποια είναι η αλήθεια, ότι η έξοδος μιας χώρας θα οδηγούσε στη διάλυση του ευρώ. Ο κ. Τσίπρας τάχθηκε υπέρ ενός κοινού νομίσματος που θα προστατεύει όλες τις οικονομίες της ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ακόμη ότι «με τον ίδιο τρόπο που ψηφίστηκαν οι νόμοι για την κρίση θα πρέπει να ψηφιστούν νέα μέτρα για την τόνωση της οικονομικής ζήτησης» και πρόσθεσε ότι «είναι αδιανόητο να αξιολογείται ως ευαγγέλιο το σύμφωνο σταθερότητας και το δημοσιονομικό σύμφωνο».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ήρθε ο Γιουνκέρ

Μαρκόπουλος: Το στοίχημα επετεύχθη

Σκουρλέτης: Τα αποτελέσματα διαψεύδουν τις δημοσκοπήσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ