Σακελλαρίδης: Προσκάλεσα το κ. Καμίνη σε δημόσιο Debate

Σακελλαρίδης: Προσκάλεσα το κ. Καμίνη σε δημόσιο Debate

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την εικόνα που διαμορφώνεται εν όψει του Β’ γύρου των εκλογών.

«Είναι ένας μπλεγμένος 2ος γύρος γιατί δεν υπάρχει υποψήφιος της κεντροδεξιάς. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ενδείκνυται για μαθηματικές πράξεις. Νομίζω ότι οι προσθέσεις είναι λάθος μέθοδος», σχολίασε αρχικά ο κ. Σακελλαρίδης και συνέχισε:

«Πολλοί ψηφοφόροι και του κ. Κακλαμάνη και του κ. Καπερνάρου, νομίζω ότι είναι αρκετά απογοητευμένοι με τα 3,5 χρόνια δημαρχίας του κ. Καμίνη. Επομένως νομίζω ότι το βασικό κριτήριο των ψηφοφόρων τη Β’ Κυριακή θα είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας».

«Δεν νομίζω ότι κανένας έχει τους ψηφοφόρους στο τσεπάκι του για να μπορέσει να τους περάσει σε έναν άλλο υποψήφιο με μια χειραψία ή μια φωτογραφία», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι οι πολίτες της Αθήνας θα ψηφίσουν σε σχέση με τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και του εκλογική προγράμματος», σχολίασε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό:

«Θα καλούσα όλους αυτούς τους ψηφοφόρους να ακούσουν τις θέσεις μας και να δουν με πόσο ρεαλισμό και με πόση ουσία προσεγγίζουμε και το θέμα της εγκληματικότητας και το θέμα της γκετοποίησης. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ στην αντιπαράθεση με τον κ. Καμίνη. Ζούμε στην πόλη, γνωρίζουμε τα προβλήματα και έχουμε ρεαλιστικές απαντήσεις.

«Έχω απευθύνει μια πρόσκληση στον κ. Καμίνη να οργανώσουμε ένα δημόσιο Debate, ενδεχομένως και περισσότερα, με θέματα και ατζέντα που να αποφασίσει και ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο νομίζω θα βοηθηθεί και ο κόσμος να διαμορφώσει μια άποψη», πρόσθεσε ο κ. Σακελλαρίδης σχετικά με τη μάχη της Αθήνας.

Για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε ότι «εμάς μας ανησυχεί το αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής και καλούμε τους Αθηναίους να μην εφησυχαστούν. Εμείς δεν θα προσπαθήσουμε να ψαρέψουμε σε θολά νερά στον Β’ γύρο. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λύση η ενδυνάμωση μιας συμμορίας».

«Έχω την αίσθηση ότι οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Σε μεγάλους δήμους, μεγάλες περιφέρειες να συνδέσεις τα αποτελέσματα με πολιτικό περιεχόμενο. Εκεί επικεντρώθηκε περισσότερο μια δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση. Και εμείς ως παράταξη είχαμε αδυναμίες. Δεν ήταν τόσο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ο κόσμος τη Β’ Κυριακή πρέπει να αποφασίσει και με βάση την πολιτική κατάσταση στον τόπο», σχολίασε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ