ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο οι ευρωεκλογές

 

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο οι ευρωεκλογές

“Τα αποτέλεσματα που καμία δημοσκόπηση δεν προέβλεψε, αναδεικνύουν τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό παράγοντα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οι εκλογές της πρώτης Κυριακής άνοιξαν ένα νέο δρόμο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, ένα κυβερνητικό κόμμα να μείνει εκτός του δεύτερου γύρου από την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων. Εξέφρασε, δε, τη βεβαιότητα ότι την επόμενη Κυριακή και η Αθήνα και η Περιφέρεια θα γυρίσουν σελίδα.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ο κ . Τσίπρας είπε ότι «ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε ουσιαστικά ότι με βάση το αποτέλεσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η κάλπη των ευρωεκλογών διακυβεύει την πορεία της κυβέρνησης των Μνημονίων και πρόσθεσε ότι οι ευρωεκλογές θα είναι το δημοψήφισμα, που ποτέ δεν έγινε στον τόπο για τα Μνημόνια».

«Διακυβεύεται» -σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- «αν η Ελλάδα θα αποκτήσει φωνή και απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες σε επιστράτευση για ζωή και αξιοπρέπεια, για τη σταθερότητα της λαϊκής κυριαρχίας, ενώ κάλεσε σε συμμετοχή στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, κόντρα «στα κηρύγματα της αποχής».

«Η επόμενη Κυριακή θα είναι η πρώτη ημέρα μιας άλλης εποχής» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν ανήκει κανέναν, εκτός από τον λαό της. Κλείνοντας τη δήλωσή του, σημείωσε: «Την επόμενη Κυριακή, η ψήφος μας δεν θα πιάσει απλώς τόπο, θα αλλάξει τον τόπο».

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ