ΦΩΤΟ-Στο ναυπηγείο της Σύρου ο Καμμένος

ΦΩΤΟ-Στο ναυπηγείο της Σύρου ο Καμμένος

 

Με τους εργαζομένους στο ναυπηγείο Νεωρίου Σύρου, συναντήθηκε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «κλείσιμο του ναυπηγείου και πλήρη αναξιοπιστία της κυβέρνησης».

Αναλυτικά η δήλωση του Πάνου Καμμένου:

«Σήμερα διέκοψα την περιοδεία μου στην Μακεδονία και τη Θράκη, προκειμένου να έρθω εδώ στο Νεώριο. Πριν από λίγο καιρό κάναμε μια συμφωνία με τους εργαζόμενους, τη διοίκηση και την κυβέρνηση, να δοθεί κατ’ ανάθεση μια δουλειά του Πολεμικού Ναυτικού, για δυο δεξαμενές στο Νεώριο, προκειμένου τα χρήματα αυτά να δοθούν για πληρωμές δεδουλευμένων των εργαζόμενων.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, παρότι δεν υπογράφουμε και δεν συμφωνούμε ποτέ σε κυβερνητικές τροπολογίες, συμφωνήσαμε με αυτή την προϋπόθεση.

Πράγματι, η δουλειά εδόθη στο ναυπηγείο και εισπράχθηκαν τα χρήματα για τις δύο δεξαμενές, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Ο πρωθυπουργός της χώρας και η κυβέρνηση έκαναν αυτή τη στιγμή μια πολιτική απάτη, αφού τα χρήματα δόθηκαν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, ο υπουργός Οικονομικών, δια του κ. Θεοχάρη, κατέσχεσε τα χρήματα αυτά, τα οποία επρόκειτο να δοθούν στους εργαζόμενους για παλιές οφειλές. Αυτό οδηγεί στο κλείσιμο του ναυπηγείου και σε πλήρη αναξιοπιστία της ίδιας της κυβέρνησης.

Είμαι εδώ, λοιπόν, δίπλα από τους εργαζόμενους του Νεωρίου της Σύρου – το Νεώριο της Σύρου είναι η ψυχή του νησιού στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων – προκειμένου η κυβέρνηση άμεσα να αποκαταστήσει την αδικία την οποία έκανε, να δοθούν τα χρήματα στους εργαζόμενους και παράλληλα να δοθεί η δυνατότητα να υπάρξει ανάπτυξη στα ναυπηγεία, όπως και σε όλη την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και στο Πέραμα και στο Σκαραμαγκά και την Ελευσίνα».

 

Δείτε τη φωτογραφία

 

Πήγη φωτογραφιών cyclades24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ