ΒΙΝΤΕΟ-Μώραλης: Θέλουμε να μειώσουμε τα συσσίτια

ΒΙΝΤΕΟ-Μώραλης: Θέλουμε να μειώσουμε τα συσσίτια

Την πεποίθησή του ότι ο συνδυασμός του «Πειραιάς Νικητής» θα βγει νικητής σε αυτές τις εκλογές εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

«Το μόνο υπερκομματικό ψηφοδέλτιο νομίζω είναι ο “Πειραιάς Νικητής”, που είναι η δική μας προσπάθεια και πραγματικά πιστεύω ότι, επειδή οι πολίτες θέλουν υπερκομματικά ψηφοδέλτια και υπερκομματικούς δημάρχους, αλλά και Περιφερειάρχες, γενικότερα, στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχω την εντύπωση ότι πραγματικά θα κερδίσουμε σε αυτές τις εκλογές, για να αλλάξουμε σελίδα στον Πειραιά. Αυτή είναι η πεποίθησή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Μώραλης τόνισε ότι η διαφορά του με τον κ. Μιχαλολιάκο είναι ότι στόχος του ίδιου δεν είναι να διαφημίζει συσσίτια ή την αύξησή τους. «Δεν μπορεί ο στόχος μίας δημοτικής αρχής να είναι η αύξηση των συσσιτίων, είναι ένα λανθασμένο μήνυμα προς τον πολίτη. Εμείς πρέπει να τα μειώσουμε και, παράλληλα, να βρούμε δουλειές στους ανθρώπους. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να κάνει ένας δήμαρχος και όχι να συντηρεί ένα δίκτυο μόνο κοινωνικής προστασίας, χωρίς να αναπτύσσει την πόλη», επισήμανε.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Έφτασαν τα ψηφοδέλτια στη Λέσβο

ΒΙΝΤΕΟ- Δημήτρης Μιχαλέλης: Nα αναζητήσουμε τις λύσεις…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ