Ολόκληρη η συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Realfm 97,8

Ολόκληρη η συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Realfm 97,8

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα προβλήματα του Πειραιά αλλά και τον Ολυμπιακό.

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε το λιμάνι αλλά και τις φυσικές ομορφιές του Πειραιά», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Η ανεργία στον Πειραιά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχουμε το πλάνο και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε γι αυτό».

«Κάναμε μια έρευνα στους νέους του Πειραιά, για το αρχαιολογικό μουσείο του Πειραιά. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Πρέπει να τα προβάλλουμε αυτά», πρόσθεσε.

«Αυτό το στοιχειωμένο κτίριο πρέπει να κατεδαφιστεί. Να φτιάξουμε ένα μικρότερο κτίριο. Δεν μπορείς να μπαίνεις στον Πειραιά και να βλέπεις κτίρια σαν βομβαρδισμένα. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα του Πειραιά», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για το κτίριο «φάντασμα» στο λιμάνι του Πειραιά.

«7.000 παιδιά πάτησαν το γρασίδι στο Καραϊσκάκη. Είμαστε χορηγοί της Ολυμπιακής επιτροπής. Ζήτησαν τα παιδιά στο Καραϊσκάκη λόγω του ήλιου ορισμένα καπέλα, τα οποία δεν είχαν καν το λογότυπο του συνδυασμού. Όλα αυτά είναι πυροτεχνήματα της τελευταίας στιγμής. Το ζητούμενο είναι τα έργα, καθώς επίσης το να μάθουν τα παιδιά μας αθλητισμό», σχολίασε σχετικά με την εκδήλωση στο Γ. Καραϊσκάκης.

«Αυτοί που μας κατηγορούν και κατηγορούν τον κ. Μώραλη αν κατεβαίναμε εμείς δημοτικοί σύμβουλοι μαζί τους, θα έλεγαν όχι; Ξέρετε πόσες προτάσεις έχουμε δεχθεί να συμμετέχουμε;», είπε, σχετικά με τις κατηγορίες που δέχεται ο ίδιος αλλά και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τους άλλους συνδυασμούς.

«Το θέμα του πάρκινγκ είναι κάτι το οποίο μας έχει απασχολήσει, όπως μας έχουν απασχολήσει και ορισμένες πεζοδρομήσεις που πρέπει να γίνουν. Το έχουμε κοιτάξει σοβαρά το θέμα αυτό», τόνισε ακόμα ο Β. Μαρινάκης.

Σχετικά με τον Ολυμπιακό, αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταδίκασε την δήλωση που είχε κάνει μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα επεισόδια το 2011, ότι «σήμερα διδάξαμε ήθος» τονίζοντας:

«Είχαμε πάρα πολύ ένταση εκείνη την ημέρα. Ήταν ένα λάθος το οποίο το παραδέχθηκα την επόμενη μέρα και το καταδίκασα. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο και αυτό έχει σημασία. Να καταδικάζεις και να διορθώνεις λάθη είναι το βασικό. Στην Τούμπα, αυτή η κτηνωδία που έγινε πριν από έναν μήνα, δεν είδα ούτε να την καταδικάζουν ούτε να παίρνουν μέτρα».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρινάκης, «Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με 4 πάρα πολύ καλούς παίκτες. Επίσης στον Ολυμπιακό έρχονται σύντομα δύο Ελληνόπουλα».

«Ο Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό. Είναι θέμα χρόνου», είπε για τον Μεξικανό επιθετικό και συνέχισε:

«Είμαστε στο παιχνίδι για Ντιοπ, ο Σαβιόλα μένει. Οι 3 παίκτες τους οποίους διεκδικεί ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και μακάρι μετά τον τελικό του Champions League να έχουμε εξελίξεις».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ