Οι selfies του Σαμαρά με μικρούς Ρομά

Οι selfies του Σαμαρά με μικρούς Ρομά

«Ως γνωστόν τις προάλλες ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το κλιμάκιο της Frontex στη Λέσβο», γράφει σήμερα ο Μικροπολιτικός στη στήλη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Διαβάζουμε:

«Εκεί μίλησε με όλους τους ανθρώπους του Λιμενικού. Εξού και, όπως συνηθίζει, δεν παρέλειψε να τους ρωτήσει από πού κατάγονται. Το κλου είναι ότι στη συνέχεια κάθισε με τους ανθρώπους της Frontex. Αυτούς δεν τους ρώτησε χώρες καταγωγής. Όμως, όσοι ήταν παρόντες, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη-έμειναν άφωνοι όταν ο Σαμαράς άρχισε να μιλάει ιταλικά σε έναν Ιταλό. Όσο για τον Ρουμάνο συνάδελφό του, άκουσε έκπληκτος τον Πρωθυπουργό να του λέει ότι μοιάζει με τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας που είναι «καλό παιδί»!

Το πρωθυπουργικό κλιμάκιο έκανε στάση σε χωριό όπου κατοικούν Ρομά. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα παιδιά του χωριού περικύκλωσαν τον Σαμαρά, ο οποίος έκανε selfies μαζί τους. Κάποια παιδιά φορούσαν φανέλες του Ολυμπιακού, εξού κι ο Πρωθυπουργός έσπευσε να τους ενημερώσει ότι είναι φανατικός οπαδός του Θρύλου. Στη μίνι συγκέντρωση εθεάθησαν και αρκετές γυναίκες, που σχολίαζαν ότι ο Σαμαράς είναι γοητευτικός. Μένει να φανεί αν η σαμαρική γοητεία θα τις κάνει να φθάσουν ως την κάλπη».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Επίσκεψη Σαμαρά στην έδρα της Frontex στη Μυτιλήνη

Επίσκεψη Σαμαρά στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ