Μωραϊτάκη: Θετική η υπογραφή των ερευνών για πετρέλαια

Μωρα��τάκη: Θετική η υπογραφή των ερευνών για πετρέλαια

“Η υπογραφή των συμβάσεων είναι μόνο η αρχή. Οι επενδύσεις θα δώσουν ανάσα στα φορολογικά έσοδα, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας”, σημείωσε η Ρίτα Πικρού – Μωραϊτάκη.

Η σημερινή υπογραφή των συμβάσεων για την πραγματοποίηση ερευνών και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της μεγάλης στροφής της Ελλάδας προς την ανάπτυξη.

Αυτό ανέφερε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ρίτα Πικρού – Μωραϊτάκη, σχολιάζοντας την υπογραφή των συμβάσεων που ανοίγουν το δρόμο για την πραγματοποίηση ερευνών και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε Ιωάννινα, Πατραϊκό Κόλπο και Κατάκολο.

«Την ώρα που η αντιπολίτευση αναλώνεται σε άστοχες και ανούσιες καταγγελίες, η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι η πολιτική που ακολουθεί εμπνέει την εμπιστοσύνη και ότι οι επενδυτές επικροτούν την σταθερότητα», πρόσθεσε η κ. Πικρού – Μωραϊτάκη.

«Η υπογραφή των συμβάσεων είναι μόνο η αρχή. Οι επενδύσεις θα δώσουν ανάσα στα φορολογικά έσοδα, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα καταστήσουν παραγωγικότερη την ελληνική οικονομία», κατέληξε η υποψήφια ευρωβουλευτής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ