ΦΩΤΟ-Άρωμα γυναίκας για τον «Πειραιά Νικητή»

ΦΩΤΟ-Άρωμα γυναίκας για τον «Πειραιά Νικητή»

Είναι νέες, ωραίες και ετοιμάζονται να κατακτήσουν το λιμάνι. Ο λόγος για τις γοητευτικές υποψήφιες του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής», οι οποίες έχουν δημιουργήσει ήδη αίσθηση στο μεγάλο λιμάνι. Βλέπετε το «ασθενές» φύλο, αποτελούσε ανέκαθεν κομβικό παράγοντα στις εκλογικές αναμετρήσεις, αφού εκτός της προσέλκυσης του ανδρικού κοινού, συνιστούσε μια πρώτης τάξεως βιτρίνα για τους επικεφαλής των συνδυασμών.

Όταν μάλιστα η εξωτερική εμφάνιση συνοδεύεται και από ένα αξιοπρόσεκτο (τουλάχιστον) βιογραφικό, τότε το… σχετικό πακέτο είναι όχι μόνο πλήρες, αλλά και ιδιαιτέρως ελκυστικό σε όλα τα επίπεδα.

Πρώτη και καλύτερη βεβαίως, η Ειρήνη Νταϊφά, κόρη του αείμνηστου προέδρου του ο Ολυμπιακού, Σταύρου Νταϊφά, η οποία έχει δώσει ισχυρό στίγμα στην προεκλογική εκστρατεία του μεγάλου λιμανιού. Εξάλλου, με την προσχώρησή της στον συνδυασμό, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η τριάδα των ονομάτων που έχουν σφραγίσει την σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού (σσ. Μαρινάκης, Κόκκαλης, Νταϊφά) και ενώθηκαν στην μάχη για τον Πειραιά.

 

 

Οι αθλήτριες

Φυσικά, από έναν συνδυασμό με άρρηκτη σχέση με τον χώρο του αθλητισμού, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αντίστοιχες εκπρόσωποι… Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας, Βασιλική Βουγιούκα, και η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του πόλο (αθλήτρια του Εθνικού Πειραιά) , Σταυρούλα Αντωνάκου, δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στον εκλογικό στίβο, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και προκαλώντας άκρως θετικές εντυπώσεις με τις γνώσεις τους αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην πόλη.

Όπως επεσήμαναν αμφότερες στις δηλώσεις τους, οι επικείμενες εκλογές, αλλά και το σχήμα του οποίου είναι επικεφαλής ο Γιάννης Μώραλης, καθώς και η αγάπη για του Βαγγέλη Μαρινάκη για την πόλη και τον αθλητισμό, αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για την εμπλοκή τους στα κοινά.

 

 

 

 

Οι δικηγορίνες

Ιδιαίτερα έντονο, και το στοιχείο των ῾κοριτσιών῾ του νόμου, όπου συναντά κανείς πρώτη και καλύτερη, την πρώην αντιδήμαρχο του Βασίλη Μιχαλολιάκο, και γνωστή συμβολαιογράφο, Κορίνα Λαουλάκου, η προσχώρηση της οποίας στον συνδυασμό Μώραλη, συζητήθηκε έντονα στο μεγάλο λιμάνι , καθώς στερεί από τον απερχόμενο δήμαρχο ένα άκρως δυναμικό στέλεχος με έντονη διεισδυτικότητα στο μανιάτικο λόμπι. Από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, προέρχεται η όμορφη ξανθιά, Εβίτα Αλεξανδράτου, η οποία διετέλεσε γραμματέας στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και στις εκλογές του 2010 είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του Γιάννη Μίχα.

Το βάπτισμα του πυρός σε εκλογική αναμέτρηση, παίρνει και η δικηγόρος, Άννα Μαρία Φουσκίδου, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στο Εργατικό Δίκαιο. Η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος του σωματείου με την επωνυμία Ένωση Ελλήνων Νομικών e-themis, ενώ ασχολείται με τον προσκοπισμό, ως βαθμοφόρος του Δευτέρου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Νέου Φαλήρου. Στο ίδιο κλαμπ, συναντά κανείς την γοητευτική δικηγόρο, Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, σύζυγο του πρώην δημάρχου Περάματος, Γιάννη Γλύκα, αλλά και την Βασιλική Πλάκα.

Ιδιαιτέρως σημειολογική, είναι και η παρουσία της Κάτιας Φραντζόγλου, που ασχολείται με τα ναυτιλιακά και η οποία είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο μεγάλο λιμάνι, όταν το όνομά της ανακοινώθηκε στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου, με την ίδια να διατείνεται ότι δεν γνώριζε τίποτα. Το τέλος, του σίριαλ, την βρήκε στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ίδια. Στον χώρο της Ναυτιλίας, διακρίνεται και η εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος, Γεωργία Μίλιση, που αυτή την φορά, αποφάσισε να αφήσει την μάχη της γειτονιάς και να δραστηριοποιηθεί σε επίπεδο Δήμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Βαρύ πυροβολικό

Βαρύ πυροβολικό, αποτελεί και η Χάρις Ζηλάκου, πρώην διαμερισματική σύμβουλος, που είχε εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος την διέγραψε από τον συνδυασμό, αν και είχε συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στο Α’ Διαμέρισμα (ανατρέποντας την εκλογή της ως προέδρου). Ωστόσο, η δυναμική Χάρις, διεκδίκησε την δικαίωσή της στα δικαστήρια και πλέον εκκρεμεί η έκβαση της δίωξης που ασκήθηκε εναντίον του απερχόμενου δημάρχου, ελέω της ιδιαίτερα σκληρής γλώσσας που είχε χρησιμοποιήσει δημοσίως ο τελευταίος για την 27χρονη σήμερα κοπέλα.

 

 

Τις δικές τους εκπροσώπους, έχει και η ιατρική με της Μαρία Μπουκουβάλα και την Αναστασία Χαλικιά, ενώ η Πολιτική Επιστήμων Μαρίνα Πετρέλη είναι η…. καθηγήτρια της παρέας, αφού είναι Διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ