Συνεχίζει την επίθεση ο Πάγκαλος

Συνεχίζει την επίθεση ο Πάγκαλος

 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για τα όσα είπε για την Ρένα Δούρου και τον Μανώλη Γλέζο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Μαριτίνα Ζαφεριάδου στον Real Fm 97.8, ο κ. Πάγκαλος διερωτήθηκε: «Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Η Αυγή» παχύδερμο και η Ρένα Δούρου να λέει ότι διασκέδασε με το θέμα του γιαουρτώματός μου στα Καλύβια;»

Όσον αφορά στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «ένα κόμμα της νεολαίας δεν είναι δυνατόν να στέλνει κάποιον 92 ετών στην ευρωβουλή» ενώ σημείωσε ότι ο ίδιος που είναι 76 ετών δεν διανοείται να κατέβει στην ευρωβουλή.

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε «απαράδεκτες» και «προκλητικές» τις δηλώσεις του πρώην υπουργού και υπογράμμισε μάλιστα ότι «έγινε “χορηγός” του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε τον κ. Κωνσταντινόπουλο εκπρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου και όχι του ΠΑΣΟΚ και ανέφερε ότι «είναι χαρακτηριστικό δείγμα για το πως έχει φτάσει το ΠΑΣΟΚ εκεί που έφτασε».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή επίθεση του Πάγκαλου σε Γλέζο και Δούρου

Η «κίνηση ενεργών πολιτών» του Μανώλη Γλέζου απαντά στον Πάγκαλο

Κωνσταντινόπουλος: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Πάγκαλου

Η Κωνσταντοπούλου για τις δηλώσεις Πάγκαλου

ΒΙΝΤΕΟ-Κανέλλη: Και να αφιερώσεις ένα λεπτό στον Πάγκαλο είναι πολύ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ