ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Θα είμαι στον δεύτερο γύρο

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Θα είμαι στον δεύτερο γύρο

Την βεβαιότητα ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την μάχη της Αθήνας εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Εγώ θα είμαι στον δεύτερο γύρο. Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι αλλά εγώ θα είμαι στον δεύτερο γύρο», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επισημαίνοντας πως «οι άνθρωποι του καναπέ» θα στείλουν μήνυμα μέσω της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του.

Παράλληλα, διεμήνυσε πως δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου σε περίπτωση κατά την οποία ο υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία είναι στον δεύτερο γύρο και υπογράμμισε πως οι Αθηναίοι που στηρίζουν τον κ. Σπηλιωτόπουλο στην ουσία στηρίζουν την υποψηφιότητα Καμίνη.

Ο κ. Κακλαμάνης άφησε αιχμές και για την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο της Αθήνας λέγοντας πως υπάρχει συμφωνία για να δοθούν στον κ. Βενιζέλο οι δύο μεγαλύτεροι δήμοι της χώρας.

Τέλος, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις αποκάλυψε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χρήστος Αηδόνης είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.

«Από ό, τι ακούω ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Αηδόνης άρα θα είναι συν δύο».

Δείτε το βίντεο του Mega.

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μαρινάκης για όλους και για όλα «στον ενικό»

Βγήκε δήμαρχος πριν τις… εκλογές

ΦΩΤΟ-Οι σκηνές του Ποταμιού στην Αθήνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ