Μιχελάκης: Η κυβέρνηση θα αντέξει

Μιχελάκης: Η κυβέρνηση θα αντέξει

Την εκτίμηση ότι «η κυβέρνηση θα αντέξει» και ότι «δεν πρόκειται να χαθεί η σταθερότητα», εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

«Δεν νομίζω ότι κάποιος από τους δύο αρχηγούς δεν έχει στην ατζέντα του την πολιτική σταθερότητα», τόνισε ο υπουργός, μιλώντας στο Βήμα Fm, αναφερόμενος στο δίλημμα που θέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος για τα ποσοστά και την επίδοση της «Ελιάς» στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι «πρωταρχικό, είναι η πολιτική σταθερότητα, όχι μόνο για τον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αλλά για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και την κοινωνία».

«Στις στρατηγικές των κομμάτων καθένας επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τις θέσεις του και στόχος όλων είναι να υπάρχει πολιτική σταθερότητα, ηρεμία και η χώρα να πηγαίνει καλά. Εκεί κάνει καθένας την κριτική του προς τον πολιτικό του αντίπαλο, ως προς τον στόχο της πολιτικής σταθερότητας», σημείωσε ο υπουργός.

«Θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα αντέξει. Δεν πρόκειται να χαθεί η σταθερότητα, υπογράμμισε και αναρωτήθηκε: «Οι εκλογές αυτές είναι για να εκλέξουμε εθνικούς αντιπροσώπους και να βγάλουμε κυβέρνηση;».

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Καρύδης: Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να φύγει από την κυβέρνηση

Βενιζέλος:Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ