ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Κακλαμάνη στον Σαμαρά για Αθήνα-Θεσσαλονίκη

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Κακλαμάνη στον Σαμαρά για Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Αιχμές για τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά στους δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και σε δύο μεγάλες περιφέρειες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές άφησε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Έπρεπε ο κ. Βενιζέλος να στηριχθεί εσωκομματικά. Οι δύο πόλεις, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, και δύο περιφέρεις, η Νοτίου Αιγαίου και η Αττική, έπρεπε να δοθούν για να μπορεί να παίξει ο κ. Βενιζέλος», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό με αφορμή και τις χθεσινές του δηλώσεις περί ανάκαμψης ενώ υπογράμμισε πως από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές θα καλλιεργηθεί το κλίμα ενόψει εθνικών εκλογών το φθινόπωρο ή τον Φεβρουάριο.

«Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε φως στο τούνελ. Μακάρι να υπάρχει. Άλλο φως στο τούνελ, άλλο φως στην τσέπη των Ελλήνων».

Αναφορικά με το τζαμί στην Αθήνα, ο πρώην υπουργός κατηγόρησε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο για ανυπαρξία εναλλακτικής πρότασης και είπε πως είναι ντροπή να μεταφέρεται για ταφή η σωρός ενός Μουσουλμάνου με φορτηγό μέχρι την Θράκη.

Τέλος, αποκάλυψε πως κατόπιν δικής του εισήγησης βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα αεροδρόμια της Αθήνας.

Δείτε τα βίντεο του Mega.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ