ΚΚΕ: Σύγκλιση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ και στις διακηρύξεις

ΚΚΕ: Σύγκλιση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ και στις διακηρύξεις

«Είναι πλέον φανερό ότι η σύγκλιση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά μόνο την υπεράσπιση της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, που έχουν οδηγήσει το λαό στη χρεοκοπία, αλλά και αυτές ακόμη τις διακηρύξεις τους» υποστηρίζει το ΚΚΕ σχολιάζοντας  τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Η κατάργηση των μνημονίων πήγε ουσιαστικά “περίπατο” και αντικαταστάθηκε από “άρση των αδικιών των μνημονίου” ό,τι, δηλαδή, ισχυρίζεται και η κυβέρνηση με τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια από το ματωμένο πλεόνασμα. Η κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων παραπέμπεται στο άγνωστο μέλλον, “όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες” δηλαδή στο ποτέ. Καμία κουβέντα για την ΕΕ και τους μόνιμους μηχανισμούς επιτήρησης, καμία κουβέντα για τους επιχειρηματικούς ομίλους, οι απαιτήσεις των οποίων για πιο φθηνούς εργαζόμενους και νέα προνόμια για τους ίδιους, θα είναι εδώ και την επόμενη ημέρα» σημειώνει το ΚΚΕ.

Και καταλήγει: «Αποδεικνύεται ότι απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ βρίσκεται μόνο το ΚΚΕ και όχι εκείνα τα κόμματα που κινούνται στις ίδιες ράγες».

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Κατσώτης: Τι κάνετε με τον ΟΚΑΝΑ κ. Στουρνάρα;

Μητρόπουλος: «Παίρνουν πίσω τα 525 εκατ. € που μοιράζουν»

ΚΚΕ: Ημέρα μνήμης και τιμής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ