Αβραμίδης: Αποκαθήλωση των μνημονιακών πολιτικών

Αβραμίδης: Αποκαθήλωση των μνημονιακών πολιτικών

«Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής των αγώνων εκατομμυρίων εργαζομένων που υπερασπίστηκαν την κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα», αναφέρει εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Βουλευτής Γαβριήλ Αβραμίδης και προσθέτει:

«Στην πατρίδα μας, ο κόσμος της εργασίας εντείνει τη μάχη για την ανατροπή των συνταγών της ύφεσης, των οριζόντιων απολύσεων, της δυσθεώρητης ανεργίας, της ολοκληρωτικής κατεδάφισης των ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, του αναίτιου αποκλεισμού από τα κοινωνικά αγαθά, της αβίαστης υποταγής στις απαιτήσεις των αγορών, στα συμφέροντα των ισχυρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των τραπεζών».

«Ξεκινάμε σήμερα, εν όψει των διπλών εκλογών σε Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ευρωβουλή, την αποκαθήλωση των μνημονιακών πολιτικών, διασφαλίζοντας τα κοινωνικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα της νέας γενιάς. Μόνον μέσα από τους ανεξάντλητους κοινωνικούς αγώνες θα πάρουμε πίσω τη χαμένη μας Δημοκρατία, Ελευθερία και πρόοδο».

«Η ανώτατη αρετή δεν είναι να είσαι ελεύθερος, παρά να μάχεσαι για την Ελευθερία. Μην καταδέχεσαι να ρωτάς… θα νικήσουμε; Θα νικήσουμε; Πολέμα!»

(Απόσπασμα από την Ασκητική του Νίκου Καζαντζάκη)», καταλήγει. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ