ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Στουρνάρα-ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Στουρνάρα-ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη για το ευρώ και το δημοψήφισμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος του κ. Δραγασάκη μας είπε ότι εκτός από τις δύο εναλλακτικές για το εγχώριο νόμισμα της χώρας, υπάρχει και ο δρόμος του δημοψηφίσματος. Τι άλλο θα ακούσουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε. Θέλετε δραχμή, θέλετε ευρώ, θέλετε δημοψήφισμα;», ανέφερε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Αμέσως μετά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απάντησε: «Δεν ξέρετε ότι δεν είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος από την ευρωζώνη; Δεν το γνωρίζετε αυτό; Δεν το γνωρίζετε ότι καταθέτει πρόγραμμα και αλλαγής της ευρωζώνης και αλλαγής της Ευρώπης;».

«Όταν μιλάμε για το νόμισμα μίας χώρας δεν μπορούμε να εμφανιζόμαστε τριχοτομημένοι», ανταπάντησε ο υπουργός Οικονομικών με τον κ. Λαφαζάνη να σημειώνει:

«Αν κατατίθεται μία διαφορετική άποψη ή μία ιδιαίτερη άποψη στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ αυτό το εκλαμβάνετε ως διχοστασία;».

Την σκυτάλη πήρε και ο Αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος υπογράμμισε:

«Εγώ είπα ότι θα κάνουμε whatever it takes, ότι περνά από το χέρι μας για να σώσουμε την κοινωνία από την καταστροφή που εσείς την έχετε οδηγήσει».

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ