Πολύδωρας: Περήφανος που επέλεξα τον Χριστοδουλόπουλο

Πολύδωρας: Περήφανος που επέλεξα τον Χριστοδουλόπουλο

Την απόφαση του να περιλάβει τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του υποστήριξε ο Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και τον Real FM.

«Τιμή μου. Αισθάνομαι υπερήφανος που επέλεξα τον πιο αρεστό, τον πιο δημοφιλή των 1,5 εκατ. Ελλήνων Ρομά», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό για την επιλογή του κ. Χριστοδουλόπουλου.

Παράλληλα, εμφανίστηκε σίγουρος για την επιτυχία του γνωστού τραγουδιστή στο ευρωκοινοβούλιο λέγοντας χαρακτηριστικά, «θα τα καταφέρει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Πνιγήκαμε από τις λογιστικές της Μέρκελ και του Στουρνάρα».

Ακόμη ο κ. Πολύδωρας τάχθηκε υπέρ του ευρωσκεπτικισμού σε αντιδιαστολή ενός «ευρω-εφησυχασμού» ενώ δεν έδειξε να αφουγκράζεται την αισιοδοξία της κυβέρνησης για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

«Μακάρι να είμαστε στο τέλος της κρίσης, ως ευχή. Η κυβέρνηση ή οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα κάνουν τα χατίρια εκείνων, οι οποίοι έφτιαξαν αυτό το σχέδιο της εξόντωσης της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ