Κουτσούμπας: Δεν διορθώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Κουτσούμπας: Δεν διορθώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε ότι «προσπαθεί να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ» ενώ ταυτόχρονα αποφεύγει να απαντήσει στο ερώτημα για τη θέση της Ελλάδας έναντι της Ε.Ε., εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Εμείς πιστεύουμε πως δεν διορθώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πως η Κουμουνδούρου «παίρνει όλο το διεφθαρμένο και σάπιο ΠΑΣΟΚ» χωρίς να υιοθετεί καν τα «καλά συνθήματα του παλιού ΠΑΣΟΚ».

Τόνισε παράλληλα πως ακόμα και οι προτάσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το ευρώ είναι «εντός των τειχών» και δε συνιστούν «αριστερή πρόταση» αναφορικά με τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε πως οι νέοι σχηματισμοί δείχνουν να «κινούνται στην ίδια πλευρά του ποταμού» και να τάσσονται «με τα μεγάλα συμφέροντα», σχετικά με το φαινόμενο σχηματισμού νέων κομμάτων και την είσοδο μη πολιτικών προσώπων στον πολιτικό στίβο.

Για το Ποτάμι, σχολίασε πως η «ανανέωση της πολιτικής δεν γίνεται με ιλουστρασιόν περιτυλίγματα από τηλεοπτικούς αστέρες», ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ακολουθήσουν το «δίλημμα» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ