ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Στο Πειθαρχικό όσοι καθηγητές δεν πάνε αύριο στα σχολεία

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Στο Πειθαρχικό όσοι καθηγητές δεν πάνε αύριο στα σχολεία

Σε πειθαρχικό έλεγχο θα υποβληθούν όσοι καθηγητές επιλέξουν να απουσιάσουν αδικαιολόγητα από τα μαθήματα της αναπλήρωσης των χαμένων ωρών διδασκαλίας από τις καταλήψεις, που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες τρεις ημέρες, όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star.

Σημειώνεται ότι η ΟΛΜΕ απαντά με τρίωρες στάσεις εργασίας στις 23, 24 και 25 Απριλίου, στην αναπλήρωση των χαμένων ωρών διδασκαλίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε ότι εξεδόθη ένα προεδρικό διάταγμα, το Νοέμβριο, που λέει ότι, όσες ημέρες καταλήψεων γίνουν, αυτές θα αναπληρώνονται από τις διακοπές του Πάσχα και, αν χρειαστεί, στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Παιδείας έστρεψε τα βέλη του στον πρόεδρο της ΟΛΜΕ, Θέμη Κοτσιφάκη. «Ποια η αξιοπιστία της ΟΛΜΕ; Ο κ. Κοτσιφάκης με δικαιώνει ουσιαστικά, όταν την επαναστατική γυμναστική στην αρχή της χρονιάς με τις καταλήψεις, την εξαργυρώνει και είναι αυτή τη στιγμή υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε το βίντεο από το Star:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ