Αντιδράσεις για την αποκάλυψη της Realnews

Αντιδράσεις για την αποκάλυψη της Realnews

Με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το κατοχικό δάνειο που δημοσιεύει η Realnews, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η αποκάλυψη της εφημερίδας “REAL NEWS”, εκθέτει όσους διέρρεαν ότι το θέμα του κατοχικού δανείου ετέθη από την ελληνική πλευρά κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης της κας Μέρκελ».

Και η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου καταλήγει: «Οι συνεπείς Μερκελιστές που απέφυγαν να την στεναχωρήσουν οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις. Κύριε Σαμαρά φτάνουν οι κοροϊδίες».

ΑΝ.ΕΛ.: Το επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος

Aνακοίνωση, με αφορμή την αποκάλυψη της Realnews, εξέδωσε και o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υποψήφιος ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς.

«Το επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης πως δήθεν έθεσε το θέμα του κατοχικού δανείου και των πολεμικών επανορθώσεων στη Μέρκελ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μετά από τις αποκαλύψεις της “Real News”, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι τοποτηρητές του μνημονίου δεν διστάζουν να κάνουν το μαύρο άσπρο ενόψει των ευρωεκλογών στις οποίες πάντως θα πάρουν σκληρή απάντηση από τον ελληνικό λαό», τονίζει ο κ. Μαριάς.

 


 

Πηγή: real.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ