Παπαδημούλης: Θυμίζει βόλτα ισοβίτη στο προαύλιο της φυλακής

Παπαδημούλης: Θυμίζει βόλτα ισοβίτη στο προαύλιο της φυλακής

Για «ψευδαισθήσεις» και «εκλογικές σκοπιμότητες» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου, στον Real Fm, 97.8, αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

«Η έξοδος είναι υπερπροστατευμένη με αγγλικό δίκαιο για ένα πολύ μικρό ποσό, με αλμυρό επιτόκιο που θα επιβαρύνει το δημόσιο χρέος», εκτίμησε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

«Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό είναι λάθος και γίνεται για να υπηρετήσει καθαρά και μόνο ψευδαισθήσεις και εκλογικές σκοπιμότητες».

«Θυμίζει μία βόλτα ενός ισοβίτη στο προαύλιο της φυλακής πριν τον βάλουν πάλι μέσα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «εμείς πιστεύουμε και αντιπροτείνουμε ότι αυτό που προέχει είναι να καταστεί το ελληνικό δημόσιο χρέος βιώσιμο».

Αναφορικά με την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ, ανέφερε ότι «ήρθε για να υποστηρίξει τα δικά της συμφέροντα και τη δική της προεκλογική εκστρατεία στη Γερμανία για να πει ότι το μνημόνιο πέτυχε».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η στήριξη της κυρίας Μέρκελ θα «γυρίσει μπούμερανγκ» και ότι «πάνε για νέο τρίτο μνημόνιο που θα βαφτίσουν αλλιώς».

Ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε και τις πληροφορίες που θέλουν τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο να έθεσε το θέμα του κατοχικού δανείου στην Γερμανίδα Καγκελάριο, λέγοντας:

«Ψάχνοντας στον ελληνικό και στον Διεθνή Τύπο μου δημιουργούνται μεγάλα ερωτηματικά αν όντως το έθεσαν και προβληματίζομαι γιατί πουθενά δεν βλέπω να απάντησε η κυρία Μέρκελ».

«Αν θέλουν να το πιστέψουμε πρέπει να βγουν επισήμως και όχι με διαρροές και να πουν αν το έθεσαν τι έθεσαν και πως, και τι απάντησε η Μέρκελ», κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ