Κόντρα Καμμένου-Άδωνι και μετά το δικαστήριο

Κόντρα Καμμένου-Άδωνι και μετά το δικαστήριο

Συνεχίζεται η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πάνο Καμμένο με αφορμή την απόφαση του   Πολυμελούς Πρωτοδικείου για την αγωγή του κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά του υπουργού Υγείας.

Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν ότι “με την υπ’ αριθ. 1465/2014 απόφασή του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δικάζοντας την αγωγή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αφορούσε τις δηλώσεις του τελευταίου, για σκάφος που δήθεν είχε στην κυριότητα του ο Πάνος Καμμένος, δηλωμένο δήθεν σε off shore εταιρεία, με σκοπό να φοροδιαφεύγει, έκρινε ότι οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν συκοφαντικές και εξυβριστικές, καθώς αποδείχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ιδιοκτήτης σκάφους που ανήκει σε off shore εταιρεία και δεν φοροδιαφεύγει”.

“Το δικαστήριο επιδίκασε στον Πάνο Καμμένο, λόγω της ηθικής του βλάβης, το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η Πρόεδρος του Δικαστηρίου είχε την γνώμη ότι πρέπει να του επιδικασθεί το ποσό των 100.000 ευρώ. Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με Δικαστική απόφαση, ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση”, σημειώνει η ανακοίνωση. 

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter:

 

“Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς “ψεύτης”, “κλέφτης”, “Τσοχατζόπουλος”. Εντάξει δεν είναι..”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ