ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Ψήφισα με το “πιστόλι” για τη δημοτική αστυνομία

ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Ψήφισα με το “πιστόλι” για τη δημοτική αστυνομία

Την αντίθεσή του στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας εξέφρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Νέα Δημοκρατία αποκάλυψε πως σχεδιάζει, σε συνεννόηση με το υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να αξιοποιήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατόπιν εκπαίδευσης θα υπηρετούν στον δήμο της Αθήνας για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα.

«Ήταν λάθος η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Με έβαλαν να ψηφίσω με το πιστόλι στον κρόταφο».

Παράλληλα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος πρότεινε δύο θητείες και όριο ηλικίας για τα πρόσωπα που κατέχουν πολιτικό αξίωμα καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «μπαίνουμε στις καρέκλες και ξεχνάμε να φύγουμε. Οι πολιτικοί δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους πολίτες. Στα 67 ένας καλός καθηγητής ιατρικής πρέπει να φύγει από το πανεπιστήμιο».

Ακόμη, κατηγόρησε τον Γιώργο Καμίνη για το γεγονός ότι η Αθήνα βίωσε τις συνέπειες της κρίσης σε μεγαλύτερο βαθμό από τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας ενώ αναφορικά με τις προθέσεις του για την αυτοδιοίκηση είπε, «έχω θυμώσει που είναι σε αυτήν την κατάσταση η Αθήνα. Μπήκα για να μείνω στην αυτοδιοίκηση. Μπήκα και από θυμό στην μάχη της Αθήνας».

Δείτε το βίντεο του Mega.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ