ΒΙΝΤΕΟ-Η Χ.Α. “φακέλωνε” καθηγητές

ΒΙΝΤΕΟ-Η Χ.Α. “φακέλωνε” καθηγητές

 

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητα από τη δράση της Χρυσής Αυγής. Στις φωτογραφίες που θα δείτε στο βίντεο, φαίνονται χρυσαυγίτες που κρατούν πιστόλια στα χέρια, έχουν γυρισμένη την πλάτη στο φακό και φορούν μπλούζες με κουκούλες, με το σήμα της Χρυσής Αυγής, Πυρήνας Νίκαιας. Τα στοιχεία βρέθηκαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέλους της Χρυσής Αυγής και είναι στα χέρια των δικαστικών αρχών.

Στα ντοκουμέντα για τα όπλα και τη στρατιωτική εκπαίδευση έρχονται να προστεθούν και νέα στοιχεία για την αυστηρά στρατιωτική δομή της οργάνωσης, όπως περιγράφεται σε εσωτερικό έγγραφο μίας από τις τοπικές της Νίκαιας.

Στο έγγραφο η πειθαρχία περιγράφεται ως η βάση της Χρυσής Αυγής και τονίζεται ότι η εκτέλεση των εντολών πρέπει να γίνεται χωρίς ούτε καν μορφασμό δυσφορίας.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται και για την επικείμενη δράση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, όπου στοχοποιούσαν και πραγματοποιούσαν επιθέσεις εναντίον μαθητών αλλά και όπως φαίνεται, φακέλωναν όσους εκπαιδευτικούς προσπαθούσαν να προστατεύσουν τους μαθητές από την ιδεολογία του μίσους.

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ