Κεφαλογιάννης Vs Στρατούλη

Κεφαλογιάννης Vs Στρατούλη

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον αέρα του Realfm 97,8, και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την επικείμενη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

«Είναι εντελώς προσωρινό. Δεν έχει να κάνει με μία πολιτική που θα έχει συνέχεια. Γίνεται για προεκλογικό αντιπερισπασμό. Συνδέεται με το ότι θέλει να δημιουργήσει ένα κλίμα στους πολίτες, ότι βγήκαμε από τα μνημόνια», σχολίασε αρχικά ο κ. Στρατούλης και συνέχισε:

«Είναι μικρό το ποσό, ωστόσο περισσότερο γίνεται για λόγους προεκλογικών εντυπώσεων. Περισσότερο για πολιτικό ανέκδοτο είναι αυτό το πράγμα, παρά για το να σταθεί στα πόδια της η χώρα».

«Είναι πολύ εσωστρεφής η προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ εφηβική. Με όλες αυτές τις προσεγγίσεις, αδικεί τον εαυτό του», απάντησε ο κ. Κεφαλογιάννης και πρόσθεσε:

«Μπορεί να λέμε εμείς ότι έχουμε εξασφαλίσει  με το πρωτογενές πλεόνασμα να ζούμε με τις δικές μας δυνάμεις αλλά οι ανάγκες που έχουμε για ανάπτυξη και έργα, γίνονται γιατί κάποιοι άλλοι λαοί στο εξωτερικό, δανείζονται με 7% για να μας δανείζουν εμάς με 1%. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι αγορές μας εμπιστεύονται διότι πάνω σε αυτόν τον άξονα θα κινηθούμε για να λύσουμε το θέμα του χρέους».

Ακούστε το ηχητικό: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ