Η «ληστεία» του Κασιδιάρη

Η «ληστεία» του Κασιδιάρη

Ένα περιστατικό ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα περιγράφει ο «Βηματοδότης» που έκανε τον δεύτερο αρχικά να τρομάξει και στην πορεία να… αναρωτηθεί.

«Νύχτα, λίγο μετά το μεσάνυχτα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημ. Κοδέλας σταματά σ΄ένα περίπτερο στην οδό Καβάλας για να πάρει τσιγάρα. Ενώ ο περιπτεράς του έδινε τα ρέστα ξαφνικά νοιώθει στην πλάτη του κάτι σαν… πιστόλι και μια φωνή να του λέει: «Ακίνητος ληστεία»!

Κοιτάζει έκπληκτος (και προφανώς φοβισμένος)  πίσω του και βλέπει τον…  Ηλ. Κασιδιάρη, να γελάει. Αυτός, όπως ο ίδιος αφηγείται ήταν που του έβαλε ως πιστόλι το δάκτυλο στην πλάτη και του φώναξε «ληστεία». Αμέσως ο Κασιδιάρης επιχείρησε να πιάσει κουβέντα μαζί του επικαλούμενος ότι είναι απόφοιτος της Γεωπονικής όπως και ο Κοδέλας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τώρα εάν τον κατέγραψε ο Κασιδιάρης, όπως λέει ο ίδιος, δεν γνωρίζει».

Όπως αναφέρει ο «βηματοδότης», ο κ. Κοδέλας είναι ένας ακτιβιστής-βουλευτής που πρωτοστάτησε (προτού εκλεγεί βουλευτής Αργολίδας) στις εκδηλώσεις του κινήματος «δεν πληρώνω» στα διόδια, στις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα και κάθε φορά που φεύγει ένα πλοίο για τη Γάζα, πάντοτε είναι μέσα.

Πηγή: Το Βήμα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ