Το ΠΑΣΟΚ για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού

Το ΠΑΣΟΚ για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού

 

Θετικές συνέπειες στην εξομάλυνση της αγοράς θα έχει, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ο συμψηφισμός οφειλών μεταξύ ιδιωτών αλλά και μεταξύ ιδιωτών και Δημοσίου.

«Οι σημερινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για το συμψηφισμό οφειλών μεταξύ ιδιωτών αλλά και μεταξύ ιδιωτών και Δημοσίου -για τις οποίες προηγήθηκε συνεννόηση και με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο-έρχονται σε υλοποίηση της Προγραμματικής Συμφωνίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που προέβλεπε μια “ευέλικτη και δίκαιη χρήση του μηχανισμού του συμψηφισμού απαιτήσεων και οφειλών μεταξύ δημοσίου και επιχειρήσεων ή πολιτών”», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Το μέτρο αυτό που θα έχει θετικές συνέπειες στην εξομάλυνση της αγοράς, πρέπει σταδιακά να επεκταθεί και στον συνολικό συμψηφισμό των οφειλών. Το ΠΑΣΟΚ πάντα είχε ως προτεραιότητα και έθετε με επιμονή την επίλυση του σημαντικού αυτού προβλήματος, που δημιουργούσε ασφυξία στην ιδιωτική οικονομία».

«Γίνεται πλέον σαφές πως οι θετικές εξελίξεις στην οικονομία, επιτρέπουν πια να λαμβάνονται μέτρα που ευνοούν την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και την επιτάχυνση της ανάπτυξης που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ