Ραχήλ Μακρή στο enikos.gr: Κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα

Ραχήλ Μακρή στο enikos.gr: Κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα

Να ασκήσει κάθε έννομο δικαίωμα της έναντι οποιουδήποτε μέσου ενημέρωσης θέτει σε κίνδυνο την σωματική της ακεραιότητα προτίθεται η Ραχήλ Μακρή, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο enikos.gr.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταγγέλλει την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για το σημερινό της φύλλο, το οποίο, όπως υποστηρίζει η κ. Μακρή, δημοσιοποιεί κατά παράβαση του νόμου προσωπικά της δεδομένα.

«Στο σημερινό φύλλο του Ελεύθερου Τύπου δημοσιοποιείται η μήνυση μου, κατά παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, τα στοιχεία της κατοικίας μου και τα στοιχεία της ταυτότητας μου», αναφέρει η κ. Μακρή.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ένα κατευθυνόμενο δημοσίευμα το οποίο έχει ως σκοπό να «βλάψει την σωματική της ακεραιότητα και να στρέψει συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες εναντίον της».

Η κ. Μακρή αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά για να προασπίσει τόσο την σωματική της ακεραιότητα όσο και το κύρος της από δημοσιεύματα που την στοχοποιούν, αφήνοντας αιχμές για όσους εκμεταλλεύονται τις πολιτικές τους γνωριμίες.

«Ο νόμος φοβίζει μόνο όσους φαντασιώνονται ότι βρίσκονται πάνω από τους υπόλοιπους πολίτες ή στο απυρόβλητο λόγω των πολιτικών γνωριμιών τους. Θα ασκήσω κάθε έννομο δικαίωμα μου ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι με φυλλάδες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Δημοκρατική Αριστερά, Ανδρέας Παπαδόπουλος, εναντίον της ίδιας αλλά και του Πάνου Καμμένου.

«Ο κ. Παπαδόπουλος ανήκει σε ένα κυβερνητικό κόμμα. Είναι αυτοί που έχουν ψηφίσει όλα τα μέτρα εξαθλίωσης του ελληνικού λαού», τόνισε η κ. Μακρή.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ