Φόβοι Μαξίμου για νέες αποκαλύψεις

Φόβοι Μαξίμου για νέες αποκαλύψεις

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Νέες αποκαλύψεις φοβούνται στο Μαξίμου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Μπαλτάκος είχε κάνει και άλλες επαφές με βουλευτές της Χρυσής Αυγής πριν και μετά τις διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον του ακροδεξιού κόμματος.

Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν και τότε τον κατέγραφαν και τι υλικό έχει στην διάθεση της η Χ.Α. η οποία απειλεί με νέες αποκαλύψεις.

Επίσης συνομιλία που έγινε μεταξύ του τότε γραμματέα της κυβέρνησης με τον Η. Κασιδιάρη στο γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου στη Βουλή είχε διάρκεια περίπου 48 λεπτά, όμως το απόσπασμα του βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι μόλις 2.49΄΄.

Από την κυβέρνηση δεν είναι σίγουροι αν υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που σκόπιμα δεν έδωσε στην δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή προκειμένου να συντηρήσει το θέμα.

Σε αυτό όμως δεν μπορεί να τους βοηθήσει ούτε ο Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος φέρεται να μην θυμάται τι είχε πει ακριβώς στις συνομιλίες που είχε με τον βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος, καθώς από τότε έχουν περάσει αρκετοί μήνες.

Παράλληλα ένας ακόμη φόβος για το Μαξίμου δεν είναι μόνο οι απόψεις του Τ. Μπαλτάκου για την Χ.Α. αλλά ποιους υπουργούς «καίει» με τα όσα υποστηρίζει.

Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης φέρεται να έχει κάνει ιδιόχειρη αφιέρωση στο βιβλίο του προφυλακισμένου βουλευτή της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Εκείνο που προβληματίζει την κυβέρνηση και δεν έχει βρει ακόμα την απάντηση είναι το χρονικό σημείο που επέλεξε ο Η. Κασιδιάρης να δώσει το επίμαχο βίντεο στη δημοσιότητα το οποίο έχει γυριστεί αρκετούς μήνες πριν.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ