Σκουρλέτης: Έξοδος στις αγορές για πολιτικές εντυπώσεις

Σκουρλέτης: Έξοδος στις αγορές για πολιτικές εντυπώσεις

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για το πολυνομοσχέδιο, τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα και τις προϋποθέσεις για τη δόση.

«Ανακοινώθηκε ότι τη δόση θα την πάρουμε σπασμένη στα τρία, αφού προηγουμένως υπάρξουν 12 προϋποθέσεις, ένα μεσοπρόθεσμο και άφησαν ανοιχτό και το ενδεχόμενο ενός νέου δανείου, με όρους τρόικας και μνημονίου. Άρα τα συχαρίκια έχουν και μια δόση κοροϊδίας», σχολίασε αρχικά ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε:

«Τους είδαμε και να πίνουν κάτω από τη θέα της Ακρόπολης. Προφανώς έπιναν στην υγεία των κορόιδων. Του ελληνικού λάου που επί 4 χρόνια, τον δανείζουν για να επιστρέφουν πίσω τα χρήματα και να αυξάνει το χρέος του».

«Η έξοδος στις αγορές, όλα δείχνουν ότι θα είναι μια κίνηση όπου θα ξέρουμε εκ των προτέρων τους αγοραστές των πολύ συγκεκριμένων εκδόσεων ομολόγων που θα γίνουν. Θα έχει μόνο πολιτικό συμβολισμό, με σκοπό τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων και μόνο», πρόσθεσε.

«Η προϋπόθεση για να μπορέσει η χώρα να σταθεί στα πόδια της είναι να εγκαταλείψει αυτή την πολιτική που κυριολεκτικά την ισοπεδώνει και την πνίγει», είπε ακόμα ο κ. Σκουρλέτης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ