Πολιτικό μνημόσυνο για τον Θανάση Νάκο

Πολιτικό μνημόσυνο για τον Θανάση Νάκο

 

Πολιτικό μνημόσυνο για τον Θανάση Νάκο, Βουλευτή Μαγνησίας και Αντιπρόεδρο της Βουλής που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της απογευματινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής.

Για την πολιτική πορεία, την προσωπικότητα και τη διαδρομή του Θανάση Νάκου στη Βουλή και την Νέα Δημοκρατία μίλησε ο προσωπικός του φίλος και αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Γιώργος Καλατζής, εκ μέρους της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενώ στη δράση και την κοινοβουλευτική του στάση, αναφέρθηκαν ο Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Θανάσης Μπούρας και οι βουλευτές Ιωάννης Ζερδέλης (ΣΥΡΙΖΑ), Πάρης Κουκουλόπουλος (ΠΑΣΟΚ), Μαρία Κόλια Τσαρουχά ( Ανεξάρτητοι Έλληνες), Νίκος Τσούκαλης (ΔΗΜΑΡ), Σπύρος Χαλβατζής (ΚΚΕ), Πάρης Μουτσινάς ( Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές) και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Στο πολιτικό μνημόσυνο παραβρέθηκαν η σύζυγός του και μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος. Αμέσως μετά οι βουλευτές που βρίσκονταν στην Ολομέλεια τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος Βουλευτή Μαγνησίας και Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ