Στουρνάρας στον Σαμαρά: Δεν κοιμάμαι…

Στουρνάρας στον Σαμαρά: Δεν κοιμάμαι…

Ισως οι περισσότεροι να μην το πρόσεξαν, αλλά μόλις κατέβηκε από το έδρανο του προεδρείου της Βουλής (όπου ιδιοχείρως και μπροστά στις κάμερες διέγραψε τον Ν. Κακλαμάνη) ο Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς κάθησε στη θέση του και έπιασε κουβέντα με τον Γ. Στουρνάρα, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάζουμε:

«Τι άραγε να του έλεγε σε μια φορτισμένη σχεδόν μεταμεσονύκτια ώρα, μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας; “Γιάννη, θέλω να σε συγχαρώ. Απέδειξες ότι, εκτός από μέταλλο, διαθέτεις και ψυχή. Συγχαρητήρια, λοιπόν» είπε στον έκπληκτο υπουργό που ακόμη δεν είχε συνέλθει από τον τρόπο που ο Πρωθυπουργός διέγραψε έναν συνεργάτη του. Επρεπε όμως κάτι να πει, ίσως για να αποφορτίσει την όλη κατάσταση: «Πρόεδρε, να ξέρεις, τελευταίως δεν κοιμάμαι. Δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Είμαι άγρυπνος, ούτε οι καφέδες κάνουν κάτι. Και έχω ακόμη να προετοιμάσω και το Εurogroup, δεν προλαβαίνω να πάρω ούτε ανάσα”.

Ο Πρωθυπουργός απλώς τον κοίταξε με κατανόηση.

Εκεί όπου εντυπωσίασε όχι μόνο τον Πρωθυπουργό αλλά και τους υπουργούς και τους βουλευτές ήταν όταν ο κ. Στουρνάρας διερωτήθηκε για την πρόταση μομφής που του έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε πρόταση μομφής ο ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως παίρνω κανένα επίδομα για ανήλικο τέκνο;” διερωτήθηκε και αμέσως μετά δεχόταν συγχαρητήρια από τα υπουργικά έδρανα. “Γιάννη, πρώτη φορά ήσουν πολιτικός και όχι τεχνοκράτης» του έλεγαν”».

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ