ΒΙΝΤΕΟ-Χατζηδάκης: Κίνημα υπέρ της ακρίβειας από την αντιπολίτευση

ΒΙΝΤΕΟ-Χατζηδάκης: Κίνημα υπέρ της ακρίβειας από την αντιπολίτευση

Των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών υπεραμύνθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του από την ολομέλεια της Βουλής.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας σημείωσε πως η κυβέρνηση εργάζεται για την μείωση των τιμών υπέρ των καταναλωτών καθώς όπως υποστήριξε, «οι Έλληνες πολίτες δεν είναι χουβαρντάδες», ενώ επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και στον ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτόφαντο κίνημα υπέρ της ακρίβειας που εκπροσωπεί.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το κοινοβούλιο δεν θα μετατραπεί σε «βουλή των συντεχνιών» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί υπηρετεί την στασιμότητα, την μιζέρια και την καθυστέρηση.

Αναφορικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Χατζηδάκης ζήτησε να υποβληθεί πρόταση μομφής σε όλους τους υπουργούς που προωθούν μεταρρυθμίσεις και απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εάν τίθεται θέμα ηθικής τάξης, τίθεται για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα».

Τέλος, τάχθηκε υπέρ των αλλαγών οι οποίες επιδοκιμάζονται και από την κοινωνία, όπως προκύπτει από την χαμηλή σε συμμετοχή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε στο Σύνταγμα.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ