Στρατούλης: Καμία στροφή στις θέσεις μας

Στρατούλης: Καμία στροφή στις θέσεις μας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία στροφή.

«Εμείς δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις. Ότι θα ακυρώσουμε τα μνημόνια της καταστροφής. Δεν θα ρωτήσουμε κανέναν γι αυτό. Ούτε την Μέρκελ, ούτε την ευρωζώνη», σχολίασε αρχικά ο κ. Στρατούλης και συνέχισε:

«Θα διαπραγματευθούμε σκληρά για την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Θα το κάνουμε με σκληρές διαπραγματεύσεις. Αν οι πιστωτές δεν ανταποκριθούν, θα κάνουμε αυτό που θα είναι προς το συμφέρων του Ελληνικού λαού».

«Θα αντικαταστήσουμε τα μνημόνια με ένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Δεν θα κάνουμε πίσω ούτε για να πάρουμε φόρα», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει καμία, μα καμία στροφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται από το κυβερνητικό πρόγραμμα που είχε δώσει στην Αθηναΐδα πριν τις πρώτες εκλογές. Το αργότερο μέσα σε έναν μήνα θα δώσουμε επικαιροποιημένο το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Εμάς μας δεσμεύει ένα πράγμα. Οι αποφάσεις του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι χρωματισμοί που μπορεί να υπάρχουν σε τοποθετήσεις στελεχών, καμία φορά αξιοποιούνται και από πολιτικούς μας αντιπάλους», σχολίασε ακόμα.

«Κάποιοι τσάμπα μάγκες του ΠΑΣΟΚ δήθεν διαφωνούντες και θεατρίνοι, πήγαν τη συζήτηση στο γάλα. Αυτό το νομοσχέδιο, έχει μέσα εργασιακά και ασφαλιστικά που είναι τρομακτικά», σχολίασε για το πολυνομοσχέδιο ο κ. Στρατούλης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ