Σκορδάς: Κρίμα να ανατραπεί η προσπάθεια για πείσματα

Σκορδάς: Κρίμα να ανατραπεί η προσπάθεια για πείσματα

«Νομίζω ότι είναι πολύ κρίμα αυτή η προσπάθεια τώρα στην τελική ευθεία να ανατραπεί ουσιαστικά για πείσματα», ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Θανάσης Σκορδάς, για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί αναφορικά με την ρύθμιση για το γάλα.

Ο κ. Σκορδάς, μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη ψηφοφορία αλλά σημείωσε: «Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω τη στάση κανενός κοινοβουλευτικού, εγώ δεν είμαι καν κοινοβουλευτικός, απλά λέω ότι αυτή τη στιγμή όλος ο κόσμος έχει κάνει μια απίστευτη προσπάθεια, θυσίες 5-6 ετών οι οποίες έχουν φτάσει στο τέλος και έχει, ευτυχώς, αυτός ο τόπος αρχίσει να ξαναμπαίνει σε ένα δρόμο καλύτερο από αυτόν που ήταν τα τελευταία χρόνια».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα πάει στη Βουλή με την πρόταση που έχει καταθέσει λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η πρόταση των κτηνοτρόφων είναι γάλα ημέρας να ονομαστεί το γάλα των 5 ημερών που υπάρχει σήμερα. Η πρόταση αυτή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και νομίζω ότι εμείς την πρόταση που έχουμε καταθέσει με αυτή θα πάμε στη Βουλή και βεβαίως η Βουλή διατηρεί το δικαίωμα να νομοθετήσει. Στο τέλος της ημέρας η Βουλή  είναι αυτή η οποία αποφασίζει. Αλλαγή στην ουσία της συμφωνίας δεν μπορεί να υπάρχει».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ