Η απάντηση των δημιουργών του ντοκιμαντέρ για τον Τσίπρα στην Κανέλλη

Η απάντηση των δημιουργών του ντοκιμαντέρ για τον Τσίπρα στην Κανέλλη

 

Την αντίδραση των δημιουργών του ντοκιμαντέρ “Στο Νήμα” προκάλεσε η δήλωση της Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή «Ανατροπή», η οποία χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «Τσογλάν μπόι» με αφορμή την αντίδραση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή φαίνεται στο τρέιλερ, κατά την επίθεση του Κασιδιάρη εναντίον της.

 

Τη δήλωση υπογράφουν οι Αλέξανδρος Παπανικολάου και Έμιλυ Γιαννούκου.

 

Διαβάστε εδώ: 

“Αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ “Στο Νήμα”, στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, διαπιστώσαμε  σειρά παρερμηνειών. Και μάλιστα από ανθρώπους που δεν έχουν δει την ταινία. Ως δημιουργοί, αισθανόμαστε την ανάγκη να μιλήσουμε αυτή τη φορά όχι για το έργο μας, αλλά για όσα διαπιστώνουμε” επισημαίνουν.

“Η αλήθεια έχει τη δική της δυναμική. Όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να την πετσοκόψει ή να την παρερμηνεύσει. Με αυτή την έννοια, αν η κα Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Το αντίθετο μάλιστα. 

Η αλήθεια που αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει κατατεθεί δημοσία στο κοινό του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Προσεχώς και στις οθόνες μας…” προσθέτουν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ