Ραγκούσης: Να επιστρέψει τα χρήματα

Ραγκούσης: Να επιστρέψει τα χρήματα

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή τις αποκαλύψεις της Realnews για την αντιπρόεδρο του ΕΣΡ, Λίνα Αλεξίου, η οποία μέχρι το 2013 έπαιρνε το επίδομα ανήλικων τέκνων και σχολίασε ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα.

«Τα παιδιά μου είναι ακόμα ανήλικα. Ήταν το καλοκαίρι του 2011 όταν εγώ συνειδητοποίησα, μιλώντας για το παράλογο, να δίνονται επιδόματα σε ανθρώπους που δεν τα έχουν ανάγκη, έπαιρνε η γυναίκα μου την ίδια στιγμή, το επίδομα τριτέκνου», σχολίασε αρχικά για την δική του ιστορία ο κ. Ραγκούσης και συνέχισε:

«Συνειδητοποιώ ότι όπως ισχυρίζομαι ως υπουργός, αυτό είναι παράλογο και άδικο και λέω δεν γίνεται, πρέπει να το γυρίσω πίσω. Ήταν νόμιμο επίδομα και ζήτησα από τον ΟΓΑ να τα επιστρέψω από την ημέρα που είχα γίνει βουλευτής. Πράγμα που έχω κάνει όντως».

«Δεν θα το είχα δημοσιοποιήσει, αν δεν είχε φτάσει ο Γενάρης του 2012, όπου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 είχε γίνει μια αναφορά στο πρόσωπό μου, ότι έπαιρνα το επίδομα τριτέκνου», πρόσθεσε.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου, πράγματι δεν έχει ευθύνη. Έκανε πολιτικό λάθος να μην παραδεχθεί ότι η μητέρα της έχει κάνει λάθος με το να συνεχίζει να λαμβάνει αυτό το επίδομα», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η διαδικασία επιστροφής αυτών των χρημάτων είναι απλούστατη. Δεν υπάρχει ούτε καν η δικαιολογία της δυσκολίας στην επιστροφή αυτών των χρημάτων».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ