ΒΙΝΤΕΟ-«Πράσινο» αντάρτικο για το γάλα προαναγγέλλει ο Κασσής

ΒΙΝΤΕΟ-«Πράσινο» αντάρτικο για το γάλα προαναγγέλλει ο Κασσής

Με καταψήφιση της διάταξης για την τιμή του γάλακτος απειλεί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Κασσής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως η κοινοβουλευτική ομάδα και το συντονιστικό των βουλευτών του κόμματος του αποφάσισε την Τρίτη να καταψηφίσει τις προωθούμενες αλλαγές που αφορούν το γάλα και άφησε αιχμές για την επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου να μην διαπραγματευτεί με τους βουλευτές για την επίμαχη ρύθμιση.

«Με το γάλα δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση. Δεν έγινε διαπραγμάτευση σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Δε θα δεχτούμε αλλαγές που αφορούν και το γάλα», ξεκαθάρισε ο κ. Κασσής.

Παράλληλα, κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να λάβει υπόψη του την κοινοβουλευτική του ομάδα έστω και τώρα σε επίπεδο διαπραγμάτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά, «δεν θέλω να είμαι βουλευτής-μαριονέτα. Ο καθένας στην κυβέρνηση κάνει ό, τι θέλει και δε συζητά. Εάν η κυβέρνηση λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τρέχουμε από κοντά και να είμαστε ουρά».

Δείτε το βίντεο του Mega.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ