ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση με Βορίδη και Λαφαζάνη

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση με Βορίδη και Λαφαζάνη

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την απόσυρση της τροπολογίας αναφορικά με την απέλαση των μεταναστών. Ο Μάκης Βορίδης εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προς την απόφαση του Γιάννη Μιχελάκη να διατηρήσει την επίμαχη διάταξη της τροπολογίας και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «προστάτες των δουλεμπόρων» που διακινούν τους παράνομους μετανάστες.

«Άμα εδώ υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι όταν κάνουμε τα στοιχειώδη για να αντιμετωπίσουμε ένα πραγματικό πρόβλημα αυτοί για τις δικές τους ιδεοληψίες θέλουν ουσιαστικά να παραστήσουν όχι καν τους προστάτες των παράνομων μεταναστών αλλά ουσιαστικά τους προστάτες των δουλεμπόρων τους, εμείς δεν είμαστε σε αυτή την γραμμή και θέση», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.  

Άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, που κατηγόρησε τον υπουργό Εσωτερικών ότι αναλαμβάνει τον ρόλο του «ακροδεξιού βραχίονα» ξεκαθαρίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμεί να προστατεύσει τα σώματα ασφαλείας.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν στην διαμάχη παρενέβη και η Βασιλική Κατριβάνου, με τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, Γιάννη Δριβελέγκα, να την ανακαλεί στην τάξη.

Δείτε τα βίντεο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ