Γιαταγάνα στο enikos.gr: Η πορεία των ΑΝΕΛ θα κρίνει την παραμονή μου

Γιαταγάνα στο enikos.gr: Η πορεία των ΑΝΕΛ θα κρίνει την παραμονή μου

Ρεπορτάζ:Κώστας Στάμου

Η πορεία που θα ακολουθήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο προσεχές διάστημα θα κρίνει την παραμονή της στο κόμμα, τόνισε η Χρυσούλα Γιαταγάνα μιλώντας αποκλειστικά στο enikos.gr.

«Το τι θα κάνω εγώ είναι δικό μου θέμα. Θα το αποφασίσω ανάλογα με την πορεία που θα πάρει το κόμμα», ξεκαθάρισε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Η κ. Γιαταγάνα έδωσε διευκρινίσεις και για την απόφαση της να παραιτηθεί από το Εκτελεστικό Συμβούλιο, η οποία υπαγορεύεται από την υπολειτουργία του κόμματος στο ζήτημα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών καθώς και από την εσωκομματική κόντρα της με τον Τέρενς Κουίκ.

«Θεώρησα λανθασμένη την ανάθεση σε εμένα της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και ταυτόχρονα στον κ. Κουίκ να πηγαίνει πριν από εμένα και να χαλάει ό, τι έφτιαχνα. Θεωρώ χάσιμο χρόνου την ενασχόληση μου με αυτό το όργανο».

Παράλληλα, εξέφρασε και την αντίθεση της στην επιλογή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να στηρίξουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ναι, διαφώνησα για το θέμα του κ. Τζιτζικώστα. Συμπαθής άνθρωπος είναι αλλά δεν έχει καμία σχέση απολύτως με την ιδρυτική μας διακήρυξη, με τα πιστεύω μας, με τις απόψεις μας. Αν συνεργαζόμαστε με φιλοκυβερνητικούς ,με ανθρώπους που διαφέρουν τελείως από τις δικές μας απόψεις τότε παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας», σημείωσε η κ. Γιαταγάνα.

Τέλος, υπογράμμισε πως είναι αναγκαία η σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ για να αναθεωρηθεί η στρατηγική του κόμματος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών ενώ παραδέχτηκε πως το κόμμα της «βουλιάζει», γεγονός που αποτυπώνεται και στα δημοσκοπικά ευρήματα.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ