ΦΩΤΟ-Το ατύχημα και τα ροζ «starάκια» της Ραχήλ

ΦΩΤΟ-Το ατύχημα και τα ροζ «starάκια» της Ραχήλ

Εντατική προπόνηση κάνει το τελευταίο διάστημα η Ραχήλ Μακρή, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso της Κυριακής.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξασκείται στις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα στο τάε κβον ντο. Προκειμένου μάλιστα να μπορεί να τα βγάλει εις πέρας, κάνει personal μαθήματα με έναν έμπειρο δάσκαλο τις νυχτερινές ώρες, όταν ολοκληρώνει τις κοινοβουλευτικές της δραστηριότητες.

Η Ραχήλ Μακρή, που έχει ήδη μαύρη ζώνη στο τάε κβον ντο, αποφάσισε να μάθει μία καινούργια τεχνική που θα την κρατάει σε φόρμα και θα εκτονώνει και όλη την ένταση της ημέρας. Όμως, οι πολεμικές τέχνες είναι σκληρό άθλημα και τα ατυχήματα δύσκολα τα αποφεύγει κανείς.

Το πρώτο της ατύχημα ήταν ένα διάστρεμμα στο πόδι, γεγονός που δεν της επιτρέπει να φοράει για ένα διάστημα τακούνια, οπότε φόρεσε τα αθλητικά της και εμφανίστηκε με ροζ τζιν μπουφάν και διαφορετικό στιλ στο Κοινοβούλιο.

«Ήρθα με τα… starάκια μου, γιατί τραυματίστηκα στην προπόνηση» την ακούσαμε να λέει στους συναδέλφους της στο εντευκτήριο της Βουλής.

«Δηλαδή καλά θα κάνουμε τώρα να προσέχουμε» της απάντησε ένας βουλευτής της ΝΔ, κάνοντας την κ. Μακρή να χαμογελάσει μυστηριωδώς.

Αυτό που τη ρωτήσαμε εμείς είναι, αν οι πολεμικές τέχνες θα της χρειαστούν και στην πολιτική. «Στην πολιτική πρέπει να είσαι πολεμιστής, ειδικά αυτήν τη δύσκολη περίοδο» απάντησε.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Πηγή: Espresso της Κυριακής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ