Δέσμευση του Στέφου για μείωση των δημοτικών τελών

Δέσμευση του Στέφου για μείωση των δημοτικών τελών

Για μείωση των δημοτικών τελών κατά 10% δεσμεύτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης Νίκος Στέφος. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η μείωση αυτή θα είναι η πρώτη απόφασή του εφ΄ όσον ο λαός της πόλης του εμπιστευτεί το τιμόνι του Δήμου. Στην ίδια ανακοίνωση ο Ν. Στέφος τονίζει με νόημα ότι “σε αυτή την εποχή που ο λαός υποφέρει από την κρίση και τα οικονομικά μέτρα, ο Δήμος οφείλει να σταθεί κοντά του. Με έργα και όχι με λόγια…

“Η “Συμμαχία Πολιτών για τη Νέα Σμύρνη” με πλήρη επίγνωση των ευθυνών της απέναντι στο λαό της πόλης μας ανακοινώνει ότι το πρώτο μέτρο που θα πάρει εφ´ όσον οι Νεοσμυρνιώτες της εμπιστευτούν το τιμόνι του Δήμου είναι να μειώσει τα δημοτικά τέλη για όλα τα νοικοκυριά και τις εμπορικές επιχειρήσεις της Νέας Σμύρνης κατά 10%. Επιφυλάσσεται δε να εξετάσει ανάλογα με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση και την πορεία των οικονομικών του Δήμου την περαιτέρω μείωση των δημοτικών τελών κατά 10% από 1.1.2016

Μετά από επισταμένη μελέτη των οικονομικών στοιχείων που το ίδιο το καθεστώς δίνει στη δημοσιότητα προκύπτει ότι ο Δήμος έχει όντως λεφτά. Πολύ απλά γιατί δεν δαπανά τίποτα! Ούτε καν για παροχές τις οποίες έχει προβλέψει στον προϋπολογισμό!!!

Τα λεφτά όμως αυτά δεν είναι δυνατόν να μένουν στο ταμείο της τράπεζας για να κερδίζουν κάποιοι αλλά πρέπει να επιστρέφουν στους δημότες με κοινωνικές παροχές.

Στα πλαίσια της επιστροφής στους δημότες των δικών τους χρημάτων εντάσσεται κατά συνέπεια και η μείωση των δημοτικών τελών την οποία ανακοινώνουμε σήμερα”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ