ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Με τον Κακλαμάνη είμαστε μπροστά…

ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Με τον Κακλαμάνη είμαστε μπροστά…

«Αν αθροιστούν τα ποσοστά που έχω εγώ και ο κ. Κακλαμάνης η παράταξη θα ήταν μπροστά και με διαφορά», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στο «Ε».

«Είμαι υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας προερχόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, όπως ο κ. Καμίνης από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σακελλαρίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι έχουν μία συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα, άλλοι την κρύβουν, άλλοι δεν την κρύβουν», τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Αναφερόμενος στο προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη στις δημοσκοπήσεις, υπογράμμισε: «Αν οι δημοσκοπήσεις ήταν το θέσφατο θα κυβερνούσαν οι δημοσκόποι. Είναι εργαλείο της αφετηρίας και της στιγμής και προφανώς η δική μου υποψηφιότητα ήταν η πλέον καθυστερημένη χρονικά όταν ανακοινώθηκε».

«Ο κ. Καμίνης δεν μπορεί να επαίρεται ότι τα πάει καλά στις δημοσκοπήσεις διότι συγκεντρώνει γύρω στο 20%. Αν αθροιστούν τα  ποσοστά που έχω εγώ και ο κ. Κακλαμάνης, αν υποθέσουμε ότι ήταν ένας υποψήφιος από τον δικό μας χώρο, θα ήταν μπροστά και με διαφορά», συμπλήρωσε.

«Αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις έχω τη θέση μετά τον Καμίνη. Αν είχαμε και τις δυνάμεις του κ. Κακλαμάνη, προφανώς θα υπήρχε μία υποψηφιότητα που θα ήταν πρώτη», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τα γεγονότα στο Μέγαρο Μουσικής ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για «παραμύθια και κατασκευασμένα σενάρια».

«Είναι από τα γνωστά παραμύθια που έχω ακούσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της διαδρομής μου, προσπαθούν με κατασκευασμένα σενάρια να μειώσουν την απήχηση ή την εικόνα», επεσήμανε και εξήγησε:

«Δεν ήταν παρών, ως όφειλε ο δήμαρχος της Αθήνας αλλά δυο-τρεις δημοτικοί σύμβουλοι. Η αρχή που διοργάνωσε τη συναυλία μου ζήτησε να παραδώσω το βραβείο. Αυτό δυσαρέστησε τους συμβούλους του κ. Καμίνη, όπου φωνασκούσαν επειδή ήθελαν να δώσουν εκείνοι το βραβείο. Η ομιλία μου δεν διεκόπη, όλα πήγαν μία χαρά».  

 

Δείτε τα βίντεο από το “Ε”:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ