“Ανοιχτή Πόλη”: Αρχοντοχωριάτης ο Μπουτάρης

“Ανοιχτή Πόλη”: Αρχοντοχωριάτης ο Μπουτάρης

 

Εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη επιτίθεται η δημοτική παράταξη “Ανοιχτή Πόλη”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης  “αρχοντοχωριάτη”.

“Ο “αντισυμβατικός” και “προοδευτικός” κ. Μπουτάρης παραδίδει μαθήματα νομιμοφροσύνης και ταξικής συνείδησης στο δημοτικό συμβούλιο και εξηγεί γιατί τιμωρεί τους “χωριάτες Θεσσαλονικείς” με την καταστροφική του πολιτική”, τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Επικαλείται τη δήλωση του δημάρχου ότι “δεν έχουμε αστική νοοτροπία κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα σκουπίδια, τα τραπεζοκαθίσματα, από τον τρόπο με τον οποίο παρκάρουμε” και σημειώνει: “Στο χωριό μας λένε “παρ’ τη σκούφια σου και βάρα μας” κύριε δήμαρχε! Να σου θυμίσουμε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια εσύ είσαι αυτός που διοικεί την πόλη. Η δική σου διοίκηση είναι αυτή που προωθεί την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. Εσύ είσαι ο δήμαρχος που στηρίζει τον καταστροφικό, για το περιβάλλον και την ζωή των κατοίκων, ΣΜΑ Ευκαρπίας. Όσο για τα περίφημα τραπεζοκαθίσματα, τα οποία θα «εξαφάνιζες» ως διοίκηση, μαζί με τους τόνους σκουπιδιών», σου ζητάμε να δημοσιεύσεις τον αριθμό των αδειών που εκδόθηκαν τον τελευταίο μήνα διοίκησης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, και τον σημερινό αριθμό αδειών.

Καθαριότητα και ελεύθερα πεζοδρόμια στον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν θα υπάρξουν, αν η διοίκηση του Δήμου δεν επιλέξει να συγκρουστεί με τα τοπικά συμφέροντα, αλλά κυρίως με τις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές. Και εδώ έχεις δίκιο κύριε δήμαρχε: το ζήτημα είναι ταξικό. Και εσύ απέδειξες ότι δεν συμμερίζεσαι τις ανάγκες και τις αγωνίες του απλού και καθημερινού ανθρώπου. Δύσκολα θα τον συναντήσεις στα μέρη που εσύ συχνάζεις!”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ